Vinterforberedelser og dessertjakt

Og som lyn fra klar himmel var jeg tilbake i bloggeland igjen etter en lang …. forglemmelse eller bortprioritering? Blogging har jo ikke akkurat vært en sentral del av livet mitt, og disse uregelmessighetene er det temmelig enkelt å glemme, eller bytte ut med andre uregelmessigheter.

Bortprioriteringen starta med at jeg kom til å tenke på at jeg måtte begynne høstforberedelsene. Hva i vide verden skulle jeg gjøre med alle sommerblomstene i hagen når kulda kommer? Så jeg satte igang mannen med saging og heiv meg over de ferdigkutta plankene med malekosten for å lage noen hyller som jeg kunne dekorere med siklinger for overvintring. I og med at maling må tørke, og det flere ganger om man skal få på mange nok strøk til å få fin dekk, så omprioriterte jeg nok en gang. Kjøkkenet trengte en puss, og forvandling. Og dermed var forglemmelsen et faktum. Denne bloggen forsvant som dugg for solen fra bevisstheten min.

Planen om stiklinghyllene er forkastet, og kjøkkenet er ikke ferdig enda. Men jeg har flytta inn alle sommerblomstene. Og kasta ut igjen de som ikke tålte klimaendringen. Stiklinger er tatt, og plantekaoset er totalt. Jeg har mistet helt oversikten over hvilke stiklinger som kommer fra hvilke plante, og om jeg nå sitter igjen med minst en stikling fra hver av sommerblomstene, det tror jeg ikke engang gudene har klart å følge med på.

Terrassen ser ut som en blanding av skrothaug og sølekjøkken. Der står ting som skal kastes, utepotter og jord og småhauger med planteavfall i skjønn forening. Hver dag tenker jeg at jeg er nødt for å flytte det videre dit det hører hjemme, så terassen kan bli tom og vinterklar. Heldigvis er det ikke kommet snø enda, og forhåpentligvis kommer det ikke til natta heller, så kanskje jeg får ånden over meg i morgen.

Denne berømte ånden er nemlig opptatt med andre uregelmessigheter om dagen. Desserter og potteskjulere. Jeg trenger feite velsmakende desserter, i fleng. Og potteskjulere i hopetall. Det er disse potteskjulerne som fikk meg til å huske at jeg har en rotehageblogg ute på den store verdensveven, så her er jeg altså.

Før jeg gelmmer det, må jeg jordsette pottene med jordbærplanter. Det bør nok ha en høyere prioritet enn å rydde terassen…..

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s