Rognebær Millionær

I vinter felte vi to gedigne rognebærtrær som stod på vestsiden av huset og gjorde så vi ikke hadde sol lengre enn til ca klokka 15 midtsommers. Det var utrolig deilig å høre braket da de traff bakken! Og om mulig enda bedre å nyte sola på ettermiddagen og kvelden nå i sommer! Endelig er det ikke lenger behov for å ha på seg vinterjakke på terrassen hvis man vil sitte ute å kjenne den deilige lukten av grillmiddag.

Rognebærtrær er noen trassige og viljesterke greier. De vil liksom ikke slutte å vokse, så huskeopplegget vi lagde mellom de to som falt, har fått seg en hanekam. Og langs gjerde til naboen har det forvillet seg et massivt, synes jeg i alle fall, kratt av rogn som jeg lurer fælt på hvordan vi skal få bort.

Det kryr av rogn her, det er nesten mere rogn enn mose. Eller kanskje de stiller likt. For det dreier seg ikke bare om rognebærhanekammer og rognebærkratt her i gården. Vi har også en haug med ivrige rognebærspirer utover plenen, de vokser seg ganske store hver uke mellom gressklippinga. For at de ikke skal få dannet harde stammer stikker jeg fingrene godt ned i mosen og drar de opp før plenen klippes. Fangsten blir ganske stor hver gang.

Jeg er rett og slett e rognebær millionær. Og det håper jeg at det blir en slutt på en vakker dag. Hvitkløveren derimot, liker jeg veldig godt. det gir liv til en ellers kjedelig gress- og mosematte 🙂

 

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s