En liten ansiktsløftning

Det var et par ting jeg ikke var noe videre fornøyd med sånn som det var, og jeg er tilhenger av et sitat av Jim Rohn;

If you don’t like how things are, change it! You’re not a tree.

Jeg tenker ofte på den sayingen der, og gjør noe med det, av og til. Kanskje ikke ofte nok, er kanskje litt for glad i å ha noe og klage over? Det ville i alle fall Jim ha sagt, om han hadde hørt meg.

Denne gangen var det ikke så personlig kostbart å endre ting, og da går det alltid så lett. Ja, så sant jeg finner det viktig nok da. Eller moro nok. Eller irriterende nok!

Les mer funksjonen på det gamle themet her på bloggen irriterte meg, skikkelig. Når den ble trykka på, så hooppa man et godt stykke ned i blogpsten. Og sånt liker jeg ikke! Det er uryddig, og jeg liker ikke uryddig. Jeg liker rot, som i ikke striglet, men det må være ordentlig.

Så derfor ser bloggen annerledes ut nå, for jeg er ikke et tre! Og jeg håper du liker det 🙂

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s