Feriepakking

Vi har dratt avgåre på en liten ferieutflukt, og nå som hagebasillen har infisert meg ble foreberdelser og pakking ganske annerledes enn før. Tidligere har jeg bare tatt med klær og sånn til meg selv og guttungen, og noen klær til gubben som jeg så at han ikke hadde tenkt på når han pakket.

SONY DSCDenne gangen pakket jeg først  en hageveske, for selv om jeg skulle reise fra hagen, så kanskje jeg ville finne noe å ta med hjem til den. Saks, beskjæringssaks, bleier, liten spade og fryseposer. Da er jeg rustet til å ta imot både stiklinger og planter på rot som vertsskapet vil gi meg, etter at jeg har bedt om det med glitrende dådyrøyne.

Så var det vanning, masse vanning. Deretter satte jeg hele plantebarnehagen og alle krukker i baljer med vann, så de kan forsyne jeg etter ønske mens vi er ute og flyr. Det ble bestemt ganske brått at vi skulle avgårde, så jeg rakk ikke ordne med noe selvvanning til bedene, men det blir bare et par dagers tur, så de klarer seg forhåpentligvis.

Også  tok jeg med meg dadlsteinene som jeg hadde lagt i fuktig tørkepapir selvfølgelig, turte ikke la de være hjemme, i tilfelle de skulle tørke ut!

SONY DSC

Neste gang skal jeg ta med litt jord også, og en rull med tørkepapir. Tenker det kan bli for lite reisemat med bare fuktg frysepose med bleiekuler i for eventuelle nye innbyggere som skal være med hjem igjen. Men det gjenstår å se.

…..også måtte det pakkes litt klær og sånn til oss menneskene….

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s