En tusenlapp!

Vi har noen sånne enkle helstøpte plaststoler som alle hadde før i tida. De hvite som er umulig å være i nærheten av når sola skinner. Man kan jo bli snøblind av mindre. Ikke er de spesielt dekorative heller, men vi skal ha fler! De står faktisk ganske høyt opp på ønskelista!

De skal danne sittegruppa på vestsiden av huset, der ble det jo plutselig masse sol etter at vi felte de store furuene og rogna. Men det er så nakent der. Bare en liten gresstust rundt en gammel stubbe av noe jeg tror har vært en Rododendron en gang, lenge før vi dukket opp i distriktet her. Ser ganske skyggefullt ut her på bildet, men det var på morran, så sola kom rett etterpå.

Kan du se den dekorative gresstusten?

Gresstust

Noe måtte gjøres for å gjøre det fristende å sitte her å nyte sommeren, og gjøringa har starta. Rotehagens nye bed ble påbegynt!

Det er et alvorlig rotsystem under mosen her! Men bubben og gamla drog, og einball tok bilder, så vi fikk de da vekk til slutt. Ikke alle sammen, men de fleste.

Omsider fikk vi bearbeidet bedet nok til at plantinga kunne begynne. Ikke alle er i blomst enda, men når de får vokst seg store og blomstrer om kapp, så tenker jeg  det blir riktig så koselig å sitte her i vest og nyte sommerkveldene!

Sommerdøsen og mysende spurte jeg mannen min om han hadde et navneforslag til det nye bedet, og han synes kanskje forrige dagens tur til gartneriet var dyrt, for han foreslo Tusenlappen! Haha!

Det kan jo selvfølgelig også være et lite ordspill for å skille det fra Gratisbedet 🙂

Jeg gleder meg til å fullføre planene jeg har for de helstøpte stygge plastikkstolene nå, når jeg ser utover plenen fra terrassen. Følg med følg med, jeg tror det blir supert!

Her er Delvi, jentepusen vår, med Tusenlappen der borte i bakgrunnen:

SONY DSC

Lagre

Lagre

Lagre

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s