Oi, ei inngangsdør!

Vi bruker nesten aldri inngangsdøra. Den ligger på feil side av huset i forhold til der bilen parkeres, så verandadøra føles mer naturlig. Ulempen er den sandkassa og gresshaugen som samler seg i stua hver dag. Fordelen, er at det er mye bedre  plass til sko og støvler i stua enn i gangen!

Inngangspartiet blir derfor stort sett brukt av den ene av oss som låser når vi drar avgårde, og den av oss som låser opp når vi kommer hjem. Resten av oss står ved verandadøra og venter. Akkurat som kattene. Haha!

nakent inngangspartiMen det trenger jo ikke å være så fargeløst, tomt og trist ved inngangspartiet  av den grunn. Kanskje litt farger og dekorativt rot faktisk øker sjansen for at folk legger merke til at det er en inngang der.

Det måtte uansett bli sånn. For jeg har to Flittiglise, som mistrivdes i gratisbedet. De vil ikke ha så mye sol, fant jeg ut i går. Jeg fant forresten ut at de er Fittigliser i går også. Ikke så mye sol, men et sted de kan lyse opp. Da måtte det bli ved inngangspartiet. Der får de delvis sol gjennom rekkverket fra grytidlig på morgenen, til sånn rundt lunchtider.

20170629_083058

Denne lille kattefrøkna liker å være med når ting skal ordnes i hagen

Jeg er ganske sikker på at Flittigliser er sosiale vesener, og det finnes så masse fine strå som det ikke passer å plante så mange steder. Men i noen gamle støvler på trappa, synes jeg det ble riktig så fint. Endelig et sted å ha litt lyng, rødkløver og tiriltunge også.

Bak uthuset fant jeg noen nydelige Akeleier! Og i gangen et par gamle sko som mannen min ikke bruker lenger, perfekt match!

Uansett om dette fører til hyppigere bruk av inngangsdøra eller ikke, så ser det i alle fall litt bedre ut fra veien. Håper jeg 🙂

Det synes ikke så godt på bildet, men jeg plantet noen markblomster på  siden av trappa også, og håper det blir frodig der etterhvert.

Fører opp et punkt til på gjøre-lista: Mal den inngangsdøra!

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s