Plenen som skal bli til Hage

Selv om jeg ikke er så overbegeistret for plen, er jeg allikevel glad for at det er mye av den rundt huset. Den ligger der, fra gjerde til gjerde, klar til å forvandles til en hage akkurat etter vår smak. Nå høres det kanskje ut som et digert parkanlegg, det er det ikke. En helt vanlig tomtestørrelse på ca 1,2 mål. Men, når man er under middels glad i å klippe gress, er det stor nok plen det!

Vi har supermange planer, og skulle vi gjennomført alle sammen, måtte vi hatt minst dobbelt så stor tomt! Men planene endrer seg stadig, og blir mer og mer finjusterte, heldigvis. Ganske sikker på at det blir en spennende tid fremover, både for oss og for deg som følger med.

Hva ville du gjort av endringer her, for å trylle frem drømmehagen?

Sånn ser huset vårt ut i dag. Fra fremsiden og baksiden, med et lite glimt av Gratisbedet. Jeg kjenner litt på et at jeg synes innkjørselen tar litt vel mye plass. Den deler tomta i to på en måte som gjør et ganske stort område til et ikke-tilhørende sted, til resten av hagepotensialet. Så hva skal man gjøre med den, mon tro?

Tomta er helt flat, bortsett fra noen søkk her og der som ser ut som vitner etter gravemaskiner eller noe fra en svunnen tid. Der er det alltid langt gress, for de har en form som gjør det umulig for gressklipperen å nå ned. Så når vi går og løper rundt her, opplever vi stadig dette rykket i kroppen som kommer når bakken var lengre unna enn man trodde. Et par av disse gropene har blitt til blomsterbed nå, og jeg regner med at det blir skjebnen til flere av disse hjulsporene.

20170623_092314

Bak huset

Tenker stadig at jeg har lyst på en dam en dag. Med siv og vannkantblomster, og vannliljer.

…..den ene gropa er faktisk såpass dyp at den fort kan ende opp som starten på en fremtidig dam…..

 

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s