Heller Markjordbær

Ved siden av garasjen har vi en liten hellebelagt plass. I alle fall så ligger det en fin liten gjeng med heller under et lag med mose der. Vi har tenkt å bytte de ut med gress, så minstemann kan ha fotballmålet sitt der. Der er det bare å måke til det man makter, uten å være engestelig for at ballen skal treffe vinduer, biler eller andre ting man måtte finne på å være redd for.

Så i disse dager vippes hellene opp, noen nå og noen da. Vi setter de opp etter terrassen så de kan tørke i sola. Så er det frem med stålbørste og kost, for å få de rene fra mose og annet rusk som har samlet seg gjnnom årene.

Jeg har tenkt endel på å legge hellene på vestsiden av huset, der er det plutselig gode solforhold etter at vi felte de store furu- og rognebærtrærne. Tidligere var det full skygge der fra sånn rundt 15-tida, nå er det sol helt til sola forsvinner bak skogen lengre opp i gata her på kvelden. Nydelig!

Det er ikke bare vi som nyter at sola endelig skinner her i gården, det gjør markjordbæra som har slått seg ned langs veggen også. Det bugner!

Enda en endring i planene, vi vil heller ha markjordbær 😉

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s