Mitt liv som pakkesel

Her om dagen satt mannen min og rota rundt på en bærbar harddisk, og der fant han noe halvskrevet konemor-rabbel…

Mitt liv som pakkesel

Som de fleste andre har jeg også brukt endel av livet på å slå til på gode tilbud. Kasser i hopetall er mitt vitne, og de står rundt omkring på alle ledige gulvplasser og tomme bordplater nå. Flyttetid er høytid for alle tidligere impulskjøp. Da blir de tatt frem i lyset og får flyktig oppmerksomhet før de igjen stues bort i kjeller og kott.

Det er litt generaliserende og kalle alle disse tingene for impulskjøp også, endel av det har jeg fått av andre som ikke har hatt bruk for sine ugjennomtenkte innkjøp. Det er det som er skjebnen til de tingene som

Og der sluttet det. Rabbelet altså, jeg har fortsatt en kollosal mengde ting, som jeg til stadighet går rundt og bærer på.

Det skal hit og det skal dit, det skal rundt en liten bit…

Hele slekta har saker og ting som skal flyttes på hele tiden. Det er det vi gjør når vi treffes; vi bærer sammen. – og for hverande. Vi bytter, og vi gir og vi får og vi bærer det, sammen.

Og jeg tilhører ikke første generasjons pakkesel, og heller ikke siste. Jeg har bært sammen med alle jeg har møtt av de som kommer både før og etter meg på min mors side. Det er virkelig et evighetsmaskineri.

….i morgen skal det ryddes i garasjen. Der står en mengde esker og sekker som ble båret opp fra kjelleren i vinter…..

Legg igjen noen ord

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s